Figment integrates hubble staking application with the moonbeam and moonriver networks

Алан-э-Дейл       27.07.2022 г.

Ранняя работа

Будучи студентами, Павел и Виталий начали создавать треки, ремиксы и аранжировки, используя всевозможные сэмплы, и, с появлением компьютеров, начали это делать более интенсивно. Работая под псевдонимом «Black & Cap», они написали несколько треков, в том числе микс песни «Flow» с Анастасией Сорокиной. После нескольких удачных экспериментов в 1997 году проект сменил название на «Exaltation» и начал работать с гитаристом Сергеем Федотовым. Работая вместе в студии, команда также выступала на небольших вечеринках в Набережных Челнах, Россия. В 2002 году в местной газете была опубликована статья о проекте, в которой братья рассказали о своей работе и поделились планами на будущее, включая выступления в близлежащих городах.

Дискография

Альбомы

  • Земля обетованная (?? ??? 2008)
  • Прикосновение ( Touch ) (?? ??? 2008)
  • Малярия (12 мая 2008 г.)
  • Шторм Облаков ( Буря облаков ) (12 сен 2008)
  • Потребление (22 декабря 2008 г.)
  • Вокруг света (2010)
  • Секрет (2011)
  • Случайный (2013)
  • Атом (2015)
  • III (2015)
  • Затмение (2016)

DJ миксы

  • Какие мечты могут сбыться (2008)
  • Moonbeam представляет: Космическая одиссея — Венера (2010)
  • Скомпилировано и смешано (2013)
  • Moonbeam представляет: Космическая одиссея — Марс (2014)
  • Moonbeam Guest Mix на Маркусе Шульце — Global DJ Broadcast (21 апреля 2016 г.)

Одиночные игры

  • 2005: Рэйвен Джипси
  • 2005: Забытый серый
  • 2005: Океан
  • 2005: Вокруг меня
  • 2006: Глобальное потепление (с участием Жени Орловой)
  • 2006: малярия
  • 2006: Забытые чувства
  • 2006: Прощание (с участием Оксаны)
  • 2006: Любовь и дождь
  • 2006: Возрождение
  • 2007: Кокон
  • 2007: Затмение
  • 2007: Я люблю утро
  • 2007: увидеть разницу внутри
  • 2007: Поднимите меня
  • 2007: Потребление (с участием Криса Лансфорда)
  • 2008: Love Never Dies (с Тайлером Мишо и Фишером )
  • 2008: Твой ветер в моих руках (с участием Blackfeel Wite)
  • 2008: Буря облаков (с участием Avis Vox)
  • 2008: 7 секунд (с участием Avis Vox)
  • 2009: О тебе (с участием Avis Vox)
  • 2009: Земля обетованная
  • 2010: Дистанция
  • 2010: Тигр
  • 2010: Openhearted (с Тайлером Мишо и Тифф Лейси )
  • 2010: The Lilt (с участием Avis Vox)
  • 2010: Пекин
  • 2010: Песня для девушки (с участием Blackfeel Wite)
  • 2011: Танцы муравьев (пресс-релиз Mondstrahl)
  • 2011: Бездыханный
  • 2011: Star Way (с участием Avis Vox)
  • 2015: Воспоминания (с участием Дениз Рено )

Ремиксы

  • 2007: Минилог — секунды
  • 2008: Маркус Шёссов — Погоня за моим кроликом
  • 2008: Рэйчел Старр — Навсегда
  • 2009: Tritonal feat. Cristina Soto — врезаться в причину
  • 2009: Мэтт Дэри прес. Исполнитель: Urban Astronauts feat. Кейт Луиза Смит — Увидеть Солнце
  • 2009: Бен Престон подвиг. Сьюзи — Почему мы бежим
  • 2009: Дакота — Колхаус
  • 2010: Кристальный метод подвиг. LMFAO — синусоидальный язык
  • 2011: BT — Любовь может убить тебя
  • 2013: Дэвид Вендетта — Держись

Видеосъемка

  • Moonbeam — «Медленное сердце»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «7 секунд»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Облачная буря»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «О тебе»
  • Лунный луч — «Лакула»
  • Moonbeam — «Чирпи»
  • Moonbeam — «Все для танца»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Мы на словах»
  • Moonbeam — «Тигр»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Даниэль Мимра — «Оглянись вокруг»
  • Moonbeam — «Подводный мир»
  • Avis Vox — «Попытки самоанализа (Moonbeam Remix)»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Blackfeel Wite — «Песня для девушки»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Звездный путь»
  • Исполнитель: Moonbeam & Akshai feat. Avis Vox — «Поездка на слоне»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Ненависть — убийца»
  • Лунный луч — «Мотус»
  • Moonbeam & Illuminant for Fancy подвиг. Прайс Оливер — «Без сожалений»
  • Moonbeam с Эйтан Карми подвиг. Матвей Эмерсон — «Странник»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Томоми Укумори — «Чувствительность»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Леусин — «Мечта»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Исчезновение»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Прайс Оливер и Авис Вокс — «Что еще там»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Джейкоб А — «Только ты»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Элин — «Ты выигрываешь меня»
  • Moonbeam — «Ворон»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Леусин — «Flight (Kairo Kingdom Remix Video edit)»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «Безумие»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. ARCHNGL — «Солнце зашло»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Элин — «Герой надежды»
  • Moonbeam — «Струна души»
  • Moonbeam — «Никто»
  • Исполнитель: Moonbeam feat. Avis Vox — «13-й мир»
  • Исполнитель: Moonbeam & Indifferent Guy feat. Ева Павлова — «Следуй за мной»

About Figment

Figment’s purpose is to build a better Internet by increasing usage of the next generation of Proof of Stake blockchains.

These efficient blockchains give people greater control of their data, more privacy, and increase financial inclusion. By eliminating intermediaries, they also limit the power of centralized data monopolies, rent-seeking financial institutions, and anti-social algorithms.

We bring our mission to reality by helping investors stake their tokens, earn yield and participate in securing the blockchain. Our Hubble and Prime applications, as well as our governance expertise, allow token holders to analyze, monitor, and make informed decisions. We build Web 3 developer communities via our Learn education program and then make it simple for these developers to launch applications and manage smart contracts via our DataHub platform. And finally, by building and operating The Graph-based indexers, we enable the efficient search and querying of blockchain data.

Nominators Will Now Have Better Visibility Into Collator Performance and Easier Access to Staking Functionality

Boston, MA – August 24, 2021 – Moonbeam, the Ethereum-compatible smart contract platform on Polkadot, announced an integration with Figment, an established validator on Proof of Stake networks and provider of widely-used DevOps tools and infrastructure. This integration brings the Hubble dashboard to Moonbeam and Moonriver, creating a more intuitive staking experience for users by giving a new way to easily view staking opportunities, review performance data, and nominate collators. Moonbeam will be Hubble’s first parachain integration in the Polkadot and Kusama ecosystems.

Hubble gives end-users visibility into staking opportunities across a range of the most widely adopted Proof of Stake networks, offering key information like validator uptime, commission, and stake history. Hubble’s integration with Moonbeam will give users valuable visibility into collator statistics and staking performance data when choosing where to stake. They also provide an intuitive UI that makes for an easier, more user-friendly staking process of MOVR and GLMR tokens. This integration aligns with Moonbeam’s commitment to create and maintain a healthy ecosystem of decentralized and permissionless collators.

“Hubble is the best way for token holders to research and make informed staking decisions. Moonriver is the first Kusama parachain to add staking incentives and rewards for collators. We are excited to work together to make it easy for anyone to learn more about staking. Moonbeam’s built-in support for tools and services like Metamask and The Graph will help streamline Polkadot adoption,” says Andrew Cronk, CPO at Figment

The Hubble interface offers a  significantly more user-friendly staking experience than Polkadot.js, which benefits both nominators and collators. Nominators are able to quickly access information about the collators in the active set, review their performance levels, and immediately stake/unstake directly from the Hubble interface. Collators can easily track their network statistics, receive active alerts to notify when notable network events are happening, and use this information to improve services as needed.

“Permissionless and decentralized block production have always been the priorities for the Moonbeam team.  The staking system developed for Moonbeam is a key mechanism that supports these goals, but a healthy staking system requires a broad set of stakers engaged with the network,” says Derek Yoo, Founder of Moonbeam. “Hubble provides a comprehensive and easy-to-use dashboard for users to make informed staking decisions, including the ability to perform staking actions directly from the interface.  Making staking more accessible to a wider audience is critical for the security and censorship resistance of the network.”

Figment will add Moonbeam as a supported network alongside other prominent networks like Polkadot, Cosmos, Terra, and Avalanche. The Figment team is actively engaged with the Moonbeam ecosystem and currently serves as a collator on the Moonriver network.

биография

Виталий (родился 17 сентября 1979 года) и Павел (родился 27 мая 1984 года) Хвалеев родились в городе Набережные Челны, Татарстан , Россия . Мать Павла — армянка. В 1996 году Виталий окончил одну из местных школ и поступил на географический факультет Нижегородского государственного педагогического университета, а затем продолжил обучение в аспирантуре по специальности « психофизиология человека» . Павел после окончания средней школы поступил в Казанский государственный технический университет. В 1999 году Виталий переехал в Нижний Новгород , где начал работать ди-джеем в местном ночном клубе «Печора». Павел переехал в тот же город через пять лет.

About the Moonbeam Network

Moonbeam is an Ethereum-compatible smart contract platform on the Polkadot network that makes it easy to build natively interoperable applications. This Ethereum compatibility allows developers to deploy existing Solidity smart contracts and DApp frontends to Moonbeam with minimal changes. As a parachain on the Polkadot network, Moonbeam will benefit from the shared security of the Polkadot relay chain and integrations with other chains that are connected to Polkadot. Currently, in active development by PureStake, Moonbeam is expected to reach MainNet by 2H 2021. Learn more: https://moonbeam.network/.

Гость форума
От: admin

Эта тема закрыта для публикации ответов.